Nové číslo DUHY

Milé čtenářky a čtenářiDUHY,

tento sešitek můžete rozstříhat a znovu slepit tak, aby zněj vzniklo leporelo spříběhy zJežíšova života – ke každému obrázku vněm bude několik vět příběhu. A věřte, že je to příběh velice zvláštní – začíná sice Ježíšovým narozením, ale nekončí jeho smrtí.

Milé čtenářky a čtenáři DUHY,

tento sešitek můžete rozstříhat a znovu slepit tak, aby z něj vzniklo leporelo s příběhy z Ježíšova života – ke každému obrázku v něm bude několik vět příběhu. A věřte, že je to příběh velice zvláštní – začíná sice Ježíšovým narozením, ale nekončí jeho smrtí.

Díky sešitku můžete jasně vidět, že Ježíš, který se narodil v Betlémě, je tentýž Ježíš, který uzdravil slepého, ochrnulého nebo který rozmnožil chleby pro zástupy lidí, a jehož životní příběh nekončí tím, že zemřel na kříži. Ježíš, který vstal z mrtvých, který se pak dává poznat učedníkům v Emauzích a posílá jim svého svatého Ducha, do příběhu patří také.

A to zdaleka není všechno. Když si ještě na nějaký jiný příběh o Ježíšovi vzpomenete, můžete jej nakreslit na poslední stranu a poslat do redakce. Budeme rádi, protože budeme vědět, že naše práce má smysl a že vám přináší radost.

Děkujeme za přízeň!