Ahoj děti!
Určitě už znáte z Bible nebo z našeho adventního příběhu vyprávění o tom, co všechno se stalo, než se Ježíš narodil. Teď si o tom s námi můžete vytvořit svoji vlastní knížku!

Jak na to?

Předem si připravte 4 kartony (jakékoli tvrdší papíry) velikosti A5 (to je jako malý školní sešit), lepidlo na papír, pastelky nebo fixy a lepenku. Potom je potřeba si vytisknout obrázky (pozor - NE oboustranně!): Adventní knížka.

Jednotlivé obrázky ke stažení:

Adventní knížka 

Ti, kdo příběh ještě úplně neznají, si ho mohou přečíst v našem adventním vyprávění. Pak si obrázky dokreslete podle pokynů v bublinách, vybarvěte a poskládejte správně celý příběh. Teď přijdou na řadu kartonové destičky, na které nalepíme z obou stran připravené obrázky. A teď opravdu pozor!!! Aby se knížka dala číst, je potřeba na první karton nalepit obrázky č. 1 a 8, na druhý karton obrázky č. 2 a 7, na třetí 3 a 6, na čtvrtý 4 a 5. Nakonec polepené kartony slepíme lepenkou jako leporelo - při této práci dej také velký  pozor - aby nevznikl popletený příběh :))

Jestli se vám naše knížka líbí, můžete si o Vánocích vyrobit pokračování - připravili jsme pro vás totiž také Vánoční dokreslovací knížku.