Milé děti, určitě víte, kde bydlíte. A víte, kde bydlí třeba pejsek? Ano, správně by měl bydlet v boudě nebo ve svém pelíšku. Ale přemýšleli jste už někdy o tom, kde by mohl přebývat Bůh?

V kostele? V přírodě? Mezi lidmi? Jestli o tom chcete přemýšlet s DUHOU, možná zjistíte, že takové přemýšlení o tom, KDE PŘEBÝVÁ BŮH, je hodně dobrodružné.

Nabídneme vám totiž spoustu možností: Bůh by mohl přebývat třeba ve větru, nebo ve vichřici, nebo v zemětřesení, nebo také v tichu. Nebo úplně jinde? Třeba v lidech! Možná bydlí ve mně! Ale to by pak bydlel i v tobě, nebo v mamince, nebo i v tom tvém kamarádovi, kterého zrovna nemusíš… Nebo že by bydlel jenom v kostele? Ale kde?  A dá se to vůbec přesně poznat? To ti neprozradíme. Možná jenom možná trochu prozradím, že jsme ti v časopise nechali dost volného místa k tomu, aby sis tam mohl sám nakreslit nebo napsat, jak to vidíš a že jsme ti tam otiskli i spoustu obrázků, které ti v přemýšlení pomohou!

TIP na KLIP:

Než si prohlédnete pracovní listy z Duhy, můžete si pustit třeba moc hezky zpracovanou píseň

  Kde bydlí Bůh, kterou natočilo KS Praha spolu s vydařený klipem a nebo přímo s nacvičeným tancem! K písni lze také zakoupit zpěvník DĚTSKÉ ALBUM CHVAL s notami a akordy.